Massages

Ontspanningsmassage

Zachte, rustige strijkingen en stevige, knedende bewegingen vormen een heerlijke massage met warme olie. Je ervaart een aangename bewustwording van je lichaam. De behandeling vermindert stress en versterkt je energie. Je bloedcirculatie verbeterd en je ademhaling komt tot rust. Deze klassieke ontspanningsmassage geeft je terug wat de alledaagse routine opeist.

Hot Stone massage

De kennis van de weldadige werking van warme stenen op spieren en bottenis eeuwenoud. In India, Zuidoost-Azië maar ook op het Amerikaanse continentprofiteerden mensen van het positief effect op de doorbloeding en destofwisseling. Spier- en zenuwpijn verminderen en de orgaanfuncties verbeteren.Deze massage zorgt voor een ontspanning die nog verdiept wordt door deverwarmde basaltstenen en heeft een genezend effect op je lichaam en geest. Debehandeling geeft je een behaaglijk gevoel waarvan je nog dagen na kuntgenieten.

Thaise voetreflexmassage

De reflexzones in de voeten zijn verbonden met al je organen, klieren en andere lichaamsdelen. Door de voeten te masseren worden je organen via de zenuwen geprikkeld. Hierdoor komen blokkades in beweging en lossen op. De Thaise voetmassage behandelt ook de spieren van je voeten. Veel staan of lopen, knellende schoenen, een slechte houding, leiden allen tot een overbelasting van deze spieren. Massage verlicht de daaruit resulterende pijnklachten. Dankzij de activerende massage verbeteren tevens je doorbloeding en je lymfestroom.

Kokosstempel massage

Deze vorm van massage komt oorspronkelijk uit Thailand. De combinatie van de kokosgeur, het scrubben van de huid en de warmte van de stempels maakt deze vorm van massage een unieke zomerse beleving. De warmte dringt door tot de diepere lagen van je huid en spieren. Dit geeft extra ontspanning en nieuwe energie. Kokosolie heeft ontstekingsremmende eigenschappen en ondersteunt je een immuunsysteem door zijn rijkeantioxidanten. Daarnaast werkt kokosolie verstevigend en laat je huid zijdezacht aanvoelen. Ideaal bij een droge huid of eczeemklachten.

Bamboemassage

Massage met een bamboestok is een oeroude Chinese traditie, gebaseerd op de vijf elementen: Hout – Vuur – Aarde – Water – Metaal. De combinatie van hout en handen helpt je belaste en vermoeide spieren weer op een aangename spanning te brengen, waardoor je lichaam zichzelf sneller en krachtiger kan herstellen.

Duo massages

Wat is er mooier dan samen met je partner, vriend, vriendin of dochter tegelijk te worden gemasseerd en na afloop samen na te genieten. Je kunt beiden dezelfde massage kiezen of allebei een andere. Neem een verkwikkende pauze van de alledaagse sleur samen met een van je lievelingsmensen. Jullie komen tot rust en nemen een gevoel van diepe ontspanning mee. Geluk vermenigvuldig je door het te delen.

Onze massages zijn niet erotisch van aard.