Wellness Massage

Wil je in contact met je lichaam komen, bewust worden van wat je voelt? Het weer even stil laten worden van binnen? Een massage is weldadig en geeft ondersteuning. Het werkt door op drie vlakken:

Lichamelijk
Regelmatige massage is wellicht één van de beste onderhoudsbeurten voor je lichaam. Een massage werkt helend en versterkt het zelf-genezend vermogen. Bij diverse gezondheidsklachten kan regelmatige massage de genezing bevorderen en klachten verlichten. Massage verbeterd de doorbloeding, wat onder andere helpt bij spier- en skeletaandoeningen. Ook stimuleert het de lymfestroom waardoor je immuunsysteem versterkt wordt en opeenhoping van vocht vermindert. Het door de massage vrijkomende endorfine kan tevens helpen om pijn te verlichten.

Emotioneel
Stress, spanningen, burnout? Massage beïnvloed het zenuwstelsel en verminderd stress en angst, zowel bij de gever als bij de ontvanger. Het niveau van stresshormonen verlaagd en zenuwen worden gekalmeerd. Deze ontspanning kan ook slaapproblemen verminderen. Door vrijkomen van endorfine voelt men zich rustiger en gelukkiger. Mensen die regelmatig gemasseerd worden zijn zich meer bewust van hun lichaam. Daardoor is het makkelijker te ontspannen.

Energetisch
Doordat het welzijnsgevoel is vergroot, hebben veel mensen het gevoel een nieuwe dosis energie te hebben gekregen. Door lichaam en geest te ontspannen en stress te verminderen kan de geestelijke alertheid toenemen. De energie stroomt weer makkelijker door het lichaam.
Massage is lekker en ontspannend, een cadeautje aan jezelf of een ander!

Foto: Lifestyle by Marion

Massageaanbod The Blue Zone

Prijslijst

Op zoek naar een leuk cadeau? U kunt bij ons terecht voor cadeaubonnen. Voor een specifieke massage of voor elk gewenst bedrag.

Onze massages zijn niet erotisch van aard.